David Koller

David Koller

Galéria

Legenda česko - slovenskej scény v Amfiteátri!

David Koller, český rockový spevák, gitarista, bubeník, autor nesmrteľných hitov a frontman legendárnej kapely Lucie zavíta spolu so svojím Kollerbandom v lete na Slovensko, aby pre vás odohral koncert v nádhernej Banskej Štiavnici.

Môžete si byť istí, že vás čaká poriadna nálož rocku a najväčšie hity z jeho tvorby ako napríklad Chci zas v tobě spát, Šrouby do hlavy, Černí andělé či Čas nejde vzít zpátky, ale aj nové skladby z nedávno vydaného albumu LP XXIII.

LP XXIII obsahuje desať piesní, z ktorých viac ako polovicu zverejnil David Koller v posledných dvoch rokoch ako single sprevádzané videoklipom. V československých pomeroch bezprecedentný projekt bude v najbližších mesiacoch dotiahnutý do úplného finále, kedy získa video podobu celý obsah albumu. „Stále sa vyrovnávam s tým, že chcem robiť niečo nové. Ešte pred covidom, v roku 2019, som si povedal že budem robiť piesne po jednej, nie v albumovom štýle, ale že chcem mať každú pieseň ako singel, pochopiteľne aj keby to mal byť singel mimo rádiového mainstreamu,“ hovorí David Koller o tom, čo stojí za netypickým vznikom albumu LP XXIII.

Dĺžka podujatia: 90 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.