Drieňovské divadelné večere: PRI KASE

Drieňovské divadelné večere: PRI KASE

Galéria

Komédia jedného herca z prostredia supermarketov, hypermarketov, megamarketov a gigamarketov.

Paródia na dnešnú konzumnú spoločnosť vychádzajúca ako z reálneho, tak z absurdného základu. Autorská zmes stand-up comedy a pohybového herectva zo sveta obchodu, bez návštevy ktorého si pomaly nevieme predstaviť ani deň. Komédia získala Cenu diváka na medzinárodnom festivale netradičných divadiel Kopřiva 2017.

Režijná spolupráca: Adam Steinbauer

Účinkuje: Pavol Seriš je absolventom Ateliéru fyzického divadla na Janáčkovej akadémii múzických umení v Brne, kde v decembri 2017 dokončil i doktorské štúdium. Vo svojej tvorbe sa venuje prevažne autorskému divadlu jedného herca; momentálne má v repertoári šesť monodrám: Chutilo vám, páni?, Zo ZOO, Autor, Pri kase, Samko Tále a Pozemšťan. Za svoje autorské inscenácie získal mnoho ocenení: napr. Cenu za najlepší herecký výkon na festivale FITUA 2015 v marockom Agadire, Hlavnú Cenu na European Young Theatre 2015 v talianskom Spolete či Hlavnú Cenu publika na festivale Monomaffia 2016 v estónskom Pärnu.

Vstupné dobrovoľné.

===

Hráme v exteriéri, v našom presťahovanom BOD K. na areáli ZŠ J. Kollára na Drieňovej.

Počas podujatia je potrebné dodržiavať všetky pravidlá, stanované štátnymi orgánmi v súvislosti s pandémiou COVID - 19. Organizátor je povinný zhromažďovať kontaktné údaje účastníkov.

Podujatie sa koná v obmedzenej kapacite.

Za podporu ďakujeme ZŠ J. Kollára.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Dĺžka podujatia: 60 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.