Štiavnické kapely na Artivia Markete

Štiavnické kapely na Artivia Markete

Galéria

Domáca hudba na skvelom trhu!

Prvé spoločné veľké "pokoronové" hranie štiavnických kapiel sa uskutoční 18. júna 2022 na novom podujatí Artivia Market, ktoré do Banskej Štiavnice prinesie nielen kvalitné a originálne umelecké hand - made produkty, ale aj tvorivé dielne a iné aktivity.

Spolu s vystúpeniami našich kapiel tak na všetkých čaká deň plný dobrej nálady a príjemného oddychu.

Kto a kedy zahrá?

12:00 Terezine kilá

Terezine kilá je slovenská pop rocková hudobná skupina s vlastnou tvorbou s pôvodom z Banskej Štiavnice. V repertoári sa nachádzajú skladby žánru s prvkami reggae, swing,pop rock.

===========

14.00 EA

Kapelu EA tvoria Sisa Latková (spev), Robo Borodajkevyč (gitara), Karolína Rumanová (gitara) a Peter Ivanič (bicie). Vidieť skupinu EA na pódiu znamená zažiť niečo veľmi originálne. Kombinácia nostalgie a súčastnosti privádza návštevníkov do jemného odzbrojujúceho snenia. Kapela vyžaruje kvantá energie a čaruje so svojimi výraznými hudobnými motívmi.

===========

16.00 Fusion Biscuit

Kapela FUSION BISCUIT z Banskej Štiavnice sa sformovala začiatkom roka 2018. Základná ambícia bola žánrovo neohraničená autorská hudba. Po ustálení zostavy sa repertoár kapely vyprofiloval ako zmes jazzu, rocku, funku s rôznymi „žánrovými odbočkami“.

===========

18.00 Kráter Kartel

Kráter Kartel - Wedding and Divorce band. Ako už z tejto charakteristiky vyplýva, žáver dňa bude veselý. Kapela hrá worldmusic, latino, gypsy, swing a nejakú tú ľudovku. ????

Vstup na podujatie zdarma.

Upozornenie: počas dňa bude uzavreté Námestie sv. Trojice.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.