Cesta hrdinov SNP

Cesta hrdinov SNP

Galéria

"Cesta hrdinov SNP je najdôležitejšia turistická magistrála na Slovensku. Siaha zo severovýchodu krajiny (Dukliansky priesmyk) až na západ po Devín.

Od Bradla (Štefánikova mohyla) ide súbežne až po Biely kríž aj ako Štefánikova magistrála. Cesta hrdinov SNP prechádza väčšinou významných oblastí Slovenska, ktoré zohrali dôležitú úlohu počas Slovenského národného povstania, alebo počas oslobodzovania krajiny v rokoch 1944 až 1945."

(wikipedia.org).

Pozývame vás na rozprávanie o prekonávaní vlastných limitov počas putovania po unikátnej turistickej ceste, ktorá spája východ a západ Slovenska. najdlhšia turistická trasa na Slovensku. O svojich zážitkoch pri zdolaní 33tisíc výškových metrov a viac ako 750 km prejdených v dobrom aj horšom počasí, radostiach aj strastiach budú rozprávať herci Michal Legíň a Simon Fico. Chýbať nebudú ani fotografie. Podujatie je skvelou príležitosťou pre každého milovníka turistiky, prírody či tých, čo plánujú túto cestu v budúcnosti zdolať.

Vstupné zdarma. Podujatie sa uskutoční v Klube Rubigall, Námestie sv. Trojice 3, (vstup zo zadnej časti objektu - schody k Starému zámku).

UPOZORNENIE:

Podujatie sa bude konať v režime COVID automatu, ktorý bude upresnený týždeň pred jeho konaním podľa aktuálne epidemiologickej situácie.

Predpokladaný režim: OTP

Dĺžka podujatia: 90 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.