Jozef Hollý & band - piano show

Jozef Hollý & band - piano show

Klavírny virtuóz prvýkrát verejne v Banskej Štiavnici!

Fenomenálny slovenský klavirista, spevák a šoumen JOZEF HOLLÝ zavíta so svojou show po prvýkrát do Banskej Štiavnice.

Jozef Hollý je umelec, ktorý hre na klavír dáva úplne iný rozmer. Svojim virtuóznym a výnimočným spôsobom spája rôzne hudobné žánre a vytvára tak jedinečné symfónie emócií, ktorými zaplavuje srdcia širokého spektra svojich fanúšikov.

Banská Štiavnca sa 5.januára môže tešiť na famózny hudobný zážitok v podaní tohto klavírneho virtuóza a šoumena s neopísateľným šarmom. Spolu so svojou kapelou zahrá už známe, energickým štýlom upravené skladby klasickej a filmovej hudby, prepojené s modernými žánrami popu a jazzu.

Koncert bude však obohatený aj o niečo úplne nové.

Jozef Hollý vydal v novembri tohto roka svoj v poradí už šiesty a druhý vianočný album s názvom “CHRISTMAS IS LOVE”,

Keďže koncert sa odohrá v čase doznievaúcich vianočných sviatkov, určite zaznejú aj nejaké skladby práve z tohto albumu.

“Do Banskej Štiavnice sa veľmi teším, pretože je to krásne mesto ktoré rád navštevujem, no nikdy predtým som v ňom verejne nekoncertoval. O to s väčšou radosťou som prijal pozvanie mesta. Bude po prvýkrat, čo vystúpim aj s mojou kapelou pred banskoštiavnickým publikom. Sme plní očakávani, veríme že sa koncert bude páčiť a spoločne vytvoríme krásnu atmosféru a možno aj tradíciu.

Všetkých srdečne pozývam."

Je sa na čo tešiť! Obdarujte sa neopakovateľným zážitkom a vychutnajte si koncert, ktorý zanechá príjemný pocit ešte veľmi dlho.

Vstupné: 13 € v predpredaji (12,40 €+ poplatky online), 15 € na mieste.

Sedenie voľné.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.